top of page
Serkan Çakır

3D Modelleme

Güncelleme tarihi: 6 Eki 2023



3D modelleme çözümleri ile yapı projelerinizin beklentilere cevap verecek nitelikte olmasını ister misiniz? Sadece kullanışlı ve kaliteli değil aynı zamanda sorunsuz bir proje tasarım süreci için mimari modellemeye başvurmalısınız. Bu sayede hem yapının problemlerini keşfedebilir hem de yeni fikirlerle değişikliklere gidebilirsiniz.


Yenilikçi bakış açısı ve modellemenin bütün doğrularını bilerek harekete geçmeyi arzu eden tasarımcılarımızla hayallerinize ulaşmanızı sağlıyoruz. Üstelik farkında olmadığınız problemlerin de üstesinden gelmenin yollarını açıyoruz. Aşağıda 3 boyutlu modelleme kapsamında sizi bekleyen hizmetlerimize göz atabilirsiniz.


Mimari Modelleme


Mimari projelerin eskisi gibi sadece kâğıt üzerinde projelendirilmesinin sorunlara neden olacağını biliyor muydunuz? Projenin uygulama aşamasında karşılaşacağınız hataları çözmekle projelendirme aşamasında sorunlarla baş etmek bambaşkadır. Mimari modelleme kapsamında 3 boyutlu modeli çıkarılan projenizin bütün eksikliklerini keşfedebilirsiniz. Üstelik farklı ekleme ve çıkarmalarla da projenin kalitesine katkı yapabilirsiniz.


Ürün Modelleme


Üretim süreçlerinin modern dünya için olmazsa olamazı ürün modellemedir. Çünkü henüz üretim aşamasına geçilmemiş bir ürün için 3 boyutlu model çıkarılarak tasarımın iyileştirilmesi amaçlanır. Bazen hiçbir değişiklik yapılmadan onaylanan ürün modellerinin amacı yatırımcıya somut bir örnek göstermek de olabilir. Hizmetlerimiz kapsamında sunduğumuz ürün modelleme ile amacına uygun sonuçlara kapı aralıyoruz.


Peyzaj Modelleme


Yeni ya da eski fark etmeksizin projenizin modelleme çalışmasını peyzaj çalışmaları odaklı bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Peyzaj çalışmalarında kullanacağınız çim ve çiçeğe kadar her detayı modelleyebileceğimizi unutmayın. Burada tek amaç peyzaj çalışmaları tamamlandığında sizi ne tür bir çözümün beklediğini öğrenmenizdir. Tasarım ve modelleme ekibimiz bu anlamda size en iyiyi vaat eder.


3D Modelleme Neden Önemli ?


3D modelleme; son dönemlerin en çok tercih edilen hizmeti olması kadar kalite odaklılığıyla da fark yaratır. Tasarım ekibimizin projenize değer ve anlam katmak adına sunduğu bu hizmetlere başvurarak işlevsel anlamda ideal olanı elde edebilirsiniz. Üstelik projenizde ilerleyen süreçte ortaya çıkabilecek ekstra maliyetlerin de önüne geçebilirsiniz. 3D modelleme kapsamında alabileceğiniz bütün hizmetler için bizimle iletişim kurabilirsiniz. Hızlı, kaliteli ve pratik yöntemlerimizle size sıra dışı bir çözüm vaat ediyoruz.

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

Comentários


bottom of page